Krympepakning

Om krympeemballage

En gennemgang i Shrink Packaging
Forstå det grundlæggende

8I1-vO_s-n8LWrPJu39SJDjAF5B2kQWeDi8Sp-9v 

I et supermarked er der en masse produkter pakket i plast. De fleste af dem er simpelthen i en plastikpose, nogle er i en hård plastbeholder. Næsten alle er pakket i en slags plast eller plastlignende materialer. Men der er denne særlige form for plastemballage, der synes at blive anvendt på næsten dem alle. En plast indpakket tæt på produktets emballage, og den passer nøjagtigt som om en skrædder havde lavet den. Så hvad er det egentlig?PVC og polyolefin

ciFC6sIt3pHEFfseU3_U3kL56cUAWnscS3o6Z2Nc
PVC står for Polyvinylchlorid; det er også den tredje mest producerede plast i verden. Det var også den mest almindeligt anvendte form for krympefilm, indtil den blev erstattet af polyolefin -krympefilm på grund af dens mange ulemper. Opbevaringsproblemer opstår, når PVC hærder under kolde forhold og blødgør under varme temperaturer, hvilket i høj grad kompromitterer dets styrke og holdbarhed.

I dag er den mest almindelige krympefilm Polyolefin på grund af dens styrke og fleksibilitet. Det bruges meget til emballering af både spiselige og ikke-spiselige produkter. Det er det foretrukne valg til emballering af mad, fordi det producerer mindre lugt i forhold til PVC, og det har fleksible opbevaringsmuligheder. Dengang er det dyrt at implementere og anvende polyolefinfilm til krympning af emballage på grund af dets høje priser og krympemaskiner inkompatibilitet. Nu er billigere men højere kvalitet polyolefinfilm tilgængelige på markedet. Moderne krympemaskiner er designet til at rumme polyolefinfilm som en standard, hvilket gør det meget omkostningseffektivt.Krymp indpakning

Emballageprocessen er mere almindeligt kendt som Shrink Wrapping. Processen anvender en polyolefin- eller PVC -plastfilm, der kan tåle varme og endnu vigtigere, krympe. Varme kan påføres ved hjælp af varmepistoler eller ved en krympetunnel eller ovne. Men nogle gange er en varmepistol ikke nok til at udføre jobbet, men en krympetunnel kan være lidt for stor til en lille fabrik. Halvautomatiske og automatiske krympemaskiner løser dette problem. Halvautomatiske krympemaskiner findes i forskellige størrelser til produkter med forskellige dimensioner. Automatiske krympemaskiner kan integreres med produktionslinjer for lettere emballageløsninger. Krympemateriale bruges almindeligvis som overpakninger på forskellige typer emballage. Mest bemærkelsesværdige eksempler på disse er på æsker, dåser til drikkevarer, trykt materiale og CD/DVD/Blu-ray-bokse. Med det rigtige udstyr kan man krympe pakken stort set ethvert produkt.


btbEncORNeK-TiqJNex0w3UbMs1bXSIRySbUkQuo rTc7CkqyeoGM1_bW7-Cl9mB7DvxOKmK-EJ9E4AA5 g1XMYjxE36NtJ9LCEzgb6xeQ3gXtAEAcxUBEW_eJ
STEP NF500-1500 BANDING AND SHRINKING MACHINE STEP DM782-PS STEP UW-1736 SHRINK TORCH

 

Vi har også STEP Skinpack Packaging Machines , der fås i to (2) modeller. Begge er velegnede til emballering af produkter af små til mellemstore størrelser.

8ZDvwxoe_oG6SNsFfXIWW5l_9MAI3J2BWla39Jc5

STEP SKINPACKhudpakke -maskine laver en, hvor du har et stykke pap. Derefter placerer du produkterne, og maskinen suger luften inde i filmen omkring produktet, mens den lamineres.
Beskyttelse med krympning


Krympeformeringsfilm findes i en lang række egenskaber som tykkelse, opacitet, styrker og krympeforhold. Forskellige egenskaber tjener forskellige formål, f.eks. Lys- eller varmefølsomme produkter bruger mørkere film til at beskytte det mod sollys. En tykkere film bruges til tungere produkter, og en tyndere, svagere film bruges til sikkerhedsformål.

Filmen holder også produkterne sammen, hvilket gør det lettere at transportere. Det giver også produktet et indbydende udseende og en følelse af sikkerhed. Krympepakken forhindrer et produkt i at åbne ved et uheld og angiver manipulation.Endelige tanker

Betydningen af ​​at krympe indpakningen af ​​et produkt er uden tvivl enorm. Disse ting bliver næppe bemærket af den daglige forbruger. De er enkle og overkommelige; det beskytter vores produkters integritet mod de hårde elementer samt ondsindede hensigter.